Jennifer’s boeken

Mijn boeken

Kinderen zijn een bron van inspiratie voor mij. Voor hen verzin en schrijf ik de meeste van mijn verhalen. Nog fijner vind ik het als ik mijn verhalen ook kan voorlezen aan de kinderen. Voorlezen doe ik namelijk ook met veel liefde en plezier. De verhalen die ik schrijf, ‘test’ ik uiteraard altijd even uit. Het is fijn om te weten of een verhaal dat je geschreven hebt aanslaat of niet. Een aantal verhalen die sloegen zo goed aan bij de kinderen dat deze verder zijn uitgewerkt tot een echt boek.

Niet alleen kinderen zijn een bron van inspiratie voor mij. Uit het leven haal ik ook mijn inspiratie, uit de gelukkige momenten en ook de minder gelukkige momenten. De uitwerking hiervan is meer in beeldtaal dan in geschreven taal.

En tot slot haal ik mijn inspiratie uit de opleidingen die ik volg en de challenges die ik dan eens spontaan meedoe. De mooiste, gekste, ontroerendste verhalen ontstaan. Sommige zijn kort en kunnen gedeeld worden in een blogvorm en anderen worden wat langer en eindigen wellicht ooit als een boek.

Lees meer over mijn boek 'Keuteltje'

Keuteltje wordt uitgepoept op de boerderij tussen de bloemetjes en weet al meteen dat hij zich anders voelt. Hoe anders? Lees dat in het boek ‘Keuteltje’.

Wat het boek bijzonder maakt, is dat het een verborgen boodschap bevat over plagen, pesten en anders zijn. Tevens zijn er in het boek verschillende vragen te vinden over plagen, pesten en anders zijn die kinderen zullen laten nadenken over dit onderwerp. Een boek met een missie zou je het dus kunnen noemen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?