Gratis inspiratie

Ik kan me heel goed voorstellen, dat je eerst graag meer wilt weten over mij, Van Rups tot Vlinder en de diensten die ik zoal aanbied. Hiervoor heb een aantal waardevolle en inspirerende inspiratiemail reeksen opgezet. Je kan jezelf hiervoor kosteloos aanmelden. Wanneer de ontvangen informatie niet bij jou blijkt te passen, kan je ten allen tijde ook weer gemakkelijk afmelden.

Kijk gerust even voor welke inspiratiemail reeks jij jezelf aangetrokken voelt en zou willen aanmelden.

Verlies en rouw, wat nou?

Ben jij een ouder, opvoeder of professional die te maken heeft met een jeugdige die onlangs een verlieservaring doorstaan heeft of op dit moment een verlieservaring doorstaat? Toont de jeugdige gedragingen die niet goed te plaatsen zijn op dit moment?

Heb je er weleens aan gedacht dat de gedragingen die de jeugdige laat zien te maken kunnen hebben met de verlieservaring? Dat het een vorm van rouw is voor de jeugdige? Wil je hier meer over weten? Lees dan zeker de inspiratiemails waarin ik meer vertel over het proces van verlies en rouw voor een jeugdige. Ik doe dit aan de hand van mijn eigen verlieservaringen die ik heb meegemaakt in mijn leven.

E-book Creatieve werkvormen

  • Heb jij te maken met jeugdigen of werk jij met jeugdigen?
  • Hebben deze jeugdigen te maken met een situatie waarbij verlies en rouw een rol speelt?
  • Praten deze jeugdigen niet of nauwelijks over de situatie van verlies en rouw?
  • Zou jij echter toch graag met deze jeugdigen in gesprek willen gaan over verlies en rouw, maar weet je niet goed hoe deze gesprekken aan te gaan?

Dan kan met de E-book met praktische tips in de vorm van creatieve werkvormen en instructies die volgen via verschillende inspiratiemails jouw wellicht helpen! Schrijf je vandaag nog in en ontvang direct het E-book in je mailbox.

Jaah, ik wil graag gratis inspiratie ontvangen!

Door te abonneren:

- Ga ik akkoord met ontvangst

van inspiratiemails

- Ik ben op de hoogte

dat ik zelf kan uitschrijven

via uitschrijflink in mails.

Van rups tot vlinder-2020