Coaching 1-op-1

In de praktijk:

In het leven kan je op ieder moment te maken krijgen met situaties van verlies en rouw. Dit kan wanneer je jong bent en als je ouder bent. Niet altijd zijn de situaties waarbij sprake is van verlies en rouw eenvoudig. Bij Van Rups Tot Vlinder kan je terecht voor ondersteuning en begeleiding in die situaties van verlies en rouw. De ondersteuning en begeleiding van Van Rups Tot Vlinder wordt aangeboden in de vorm creatieve werkmethoden, zoals kleien, tekenen, schilderen en schrijven. Naast deze creatieve werkmethoden kunnen er ook andere methoden ingezet worden voor ondersteuning en begeleiding.

Welke methode op jou of jouw kind van toepassing is, kan ik van tevoren niet zeggen. Daarom zal ik eerst een intakegesprek plannen om samen met jou of met jou en je kind na te gaan waar de hulpvraag ligt om te kijken op welke manier ik jou of jouw kind kan ondersteunen en begeleiden.

Mogelijkheden voor begeleiding:

Van rups tot vlinder biedt verschillende mogelijkheden aan voor begeleiding. Samen met jou zal er besproken worden welke vorm van begeleiding het beste aansluit op de hulpvragen die jij voor je kind hebt.

De volgende mogelijkheden geven een impressie weer:

  • Kennismakingsgesprek :
  • Creatieve coaching sessie:
  • Creatieve coaching sessies aan huis:
  • NLP Wandel Coaching (vanaf 18 jaar):
  • EMDR sessie (vanaf 18 jaar):

Aanmelden intake!

Naam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail*

Graag ontvang ik meer informatie over:
coaching 1-op-1wensenwandelingkrachtwandelinglotgenotengroeplezingworkshoponline cursus

Uw bericht

Ik heb het privacy beleid en de algemene voorwaarden gelezen en begrijp waarvoor ik mijn akkoord geef.